Skontaktuj się z nami

Telefon

Polska

+48 58 762 17 80

Formularz kontaktowy

Z przyjemnością odpowiemy na Twoje pytania.

> Kontakt

Polityka prywatności

Niniejszym oświadczamy, że firma KVT-Fastening GmbH, Im Südpark 185, 4030 Pichling/Linz, Austria jest operatorem witryny internetowej dostępnej pod adresem kvt-fastening.at oraz sklepu internetowego dostępnego pod adresem shop.kvt-fastening.at. Jesteśmy podmiotem odpowiedzialnym za rejestrowanie, przetwarzanie i wykorzystywanie Państwa danych osobowych w rozumieniu przepisów Ustawy o ochronie danych osobowych podczas korzystania z naszego serwisu internetowego.

Dane osobowe są danymi, które zawierają informacje na temat Państwa stosunków osobowych i rzeczowych. Dane te obejmują m.in. Państwa nazwisko, adres mailowy, adres pocztowy, a także wszystkie inne informacje odnoszące się do Państwa jako osoby oraz jej tożsamości.

Wykorzystujemy Państwa dane osobowe zgodnie z obowiązującymi przepisami ochrony danych osobowych. W dalszej części niniejszej polityki objaśniamy, jakie Państwa dane osobowe są przez nas rejestrowane i przechowywane. Ponadto informujemy, w jaki sposób Państwa dane osobowe są wykorzystywane i z jakich praw możecie Państwo skorzystać w zakresie wykorzystywania Państwa danych:

 

I. Rejestrowanie i przechowywanie danych osobowych oraz sposób i cel ich wykorzystania

1. W przypadku korzystania z naszego serwisu internetowego

Przy każdym wejściu na naszą witrynę internetową nasze serwery zapisują tymczasową informację w rejestrze zdarzeń. Bez podejmowania jakichkolwiek działań z Państwa strony, poniższe dane mogą być rejestrowane i przechowywane do czasu ich automatycznego usunięcia, nie później niż po 30 dniach:

  • adres IP komputera wysyłającego zapytanie;
  • data wejścia na stronę;
  • ·nazwa i URL pobieranego pliku;
  • strona internetowa, z której bezpośrednio aktywowano naszą stronę (referencyjny URL);
  • system operacyjny komputera wysyłającego zapytanie oraz wykorzystywana przeglądarka, a także
  • dostawca usług internetowych.

 

Rejestrowanie i przetwarzanie tych danych ma na celu umożliwienie korzystania z naszego serwisu internetowego (nawiązanie połączenia), zapewnienie bezpieczeństwa i stabilności systemu, a także techniczne administrowanie infrastrukturą sieciową. Dane te nie pozwalają nam na identyfikację Państwa osoby.

Ponadto podczas korzystania z naszego serwisu internetowego wykorzystywane są tzw. ciasteczka (cookies) oraz narzędzia do analizy stron internetowych i marketingu. Bliższe informacje na ten temat znajdą Państwo w ustępie III, IV oraz VI niniejszej polityki prywatności.

2. W przypadku rejestracji w naszym sklepie internetowym

Przed złożeniem zamówienia na produkty oferowane w sklepie internetowym dostępnym na naszej witrynie internetowej należy się zarejestrować. Na potrzeby rejestracji w naszym sklepie internetowym rejestrowane są następujące dane:

  • ·nazwa firmy oraz numer identyfikacji podatkowej
  • adres i kraj
  • ·nazwisko i imię
  • adres mailowy
  • ·numer telefonu i faksu

 

Powyższe dane są niezbędne w procesie rejestracji. Dodatkowo można podać nazwę działu w swojej firmie, jak również indywidualną notatkę.

Powyższe dane są rejestrowane w celu:

  • uzyskania informacji na temat kontrahenta;
  • uzasadnienia, sformułowania, realizacji oraz modyfikacji warunków umowy dotyczącej Państwa zamówień i korzystania z usług sklepu internetowego;
  • skontrolowania podanych informacji pod kątem ich prawdziwości oraz zgody na rejestrację;
  • potwierdzenia rejestracji oraz udzielenie dostępu do konta klienta w sklepie internetowym;
  • ew. niezbędnego kontaktu z Państwem w razie niejasności.

 

3. W przypadku rejestracji w naszym centrum pobierania (Download Center)

W naszym serwisie internetowym udostępniliśmy do pobrania bogaty wybór udokumentowanego know-how z obszaru techniki łączenia. Pobranie tych informacji wymaga wcześniejszej rejestracji. Na potrzeby rejestracji w centrum pobierania rejestrowane są następujące dane:

  • forma powitalna, imię, nazwisko
  • ·nazwa firmy
  • adres mailowy
  • hasło

 

Powyższe dane są rejestrowane w celu zminimalizowania ryzyka nadużyć oraz przesłania Państwu – o ile wyraziliście na to Państwo wyraźną zgodę – bliższych informacji w mailu lub w naszym newsletterze (zob. punkt 4). Ponadto informacje te są wykorzystywane w celu bezpośredniego skontaktowania się z Państwem.

4. W przypadku zapisywania się na nasz newsletter

Jeżeli wyraziliście Państwo na to wyraźną zgodę, wykorzystujemy Państwa adres mailowy do regularnego przesyłania naszego newslettera oraz okazjonalnych informacji na temat ofert i akcji. Aby móc otrzymywać newslettery, wystarczy podać adres mailowy oraz nazwę Państwa firmy. Podanie nazwy firmy jest potrzebne do identyfikacji firmy jako klienta biznesowego. Dodatkowo można wybrać formę powitalną i podać swoje nazwisko, tak abyśmy każdy newsletter mogli zaadresować bezpośrednio do Państwa.

Na końcu każdego newslettera znajduje się link do rezygnacji w każdym momencie z newslettera. Z newslettera można zrezygnować w każdym momencie również przesyłając maila z taką informacją na adres newsletter-abmelden@kvt-fastenig.com.

5. W przypadku zamawiania katalogu

Na naszej witrynie internetowej istnieje możliwość wybrania aktualnych katalogów z produktami, a następnie pobrania ich w postaci pliku PDF. Alternatywnie można zamówić katalogi tradycyjną drogą pocztową. Aby móc przesłać wybrane katalogi drogą pocztową, potrzebujemy następujące dane:

  • ·nazwa firmy
  • adres pocztowy
  • ·nazwisko i imię

 

W celu indywidualnego zamówienia katalogu można również podać dodatkowe informacje, takie jak adres mailowy, numer telefonu, numer faksu, wiadomość. Jeżeli wyraziliście Państwo na to wyraźną zgodę, wykorzystujemy Państwa adres mailowy do przesyłania naszego newslettera oraz innych informacji

6. W przypadku korzystania z formularza kontaktowego

Ogólne zapytania mogą być kierowane do nas również poprzez formularz kontaktowy dostępny na naszej witrynie. W tym celu należy podać aktualny adres mailowy oraz swoje imię, nazwisko oraz nazwę firmy. Podanie innych danych jest dobrowolne.

Dane te są rejestrowane w celu uzyskania informacji na temat osoby, od której pochodzi zapytanie oraz w celu udzielenia jak najlepszej, indywidualnej odpowiedzi w wybranej formie (listownie, telefonicznie lub mailowo).

 

II. Przekazywanie danych

Jeżeli prawo na to zezwala i jest to niezbędne do realizacji warunków umowy pomiędzy nami a Państwem, Państwa dane osobowe są przekazywane osobom trzecim. Obejmuje to w szczególności przekazywanie danych firmom transportowym w celu realizacji przesyłki zamówionych towarów. Przekazane dane mogą być wykorzystywane przez osoby trzecie wyłącznie w celu, w jakim zostały one przekazane.

Ponadto Państwa dane osobowe są przekazywane tylko w przypadku udzielenia przez Państwa na to wyraźnej zgody, gdy jesteśmy do tego prawnie zobowiązani lub jest to konieczne do wyegzekwowania praw, w szczególności praw wynikających ze stosunku prawnego między nami a Państwem.

Przekazywanie danych osobom trzecim w innych celach nie ma miejsca.

 

III. Ciasteczka (Cookies)

W naszym serwisie internetowym wykorzystujemy pliki cookies. Są to niewielkie pliki tworzone automatycznie przez przeglądarkę internetową i zapisywane na urządzeniu końcowym (laptop, tablet, smartfon i in.) podczas przeglądania naszej witryny internetowej. Pliki cookies nie powodują na urządzeniu końcowym żadnych uszkodzeń, ani też nie zawierają żadnych wirusów, koni trojańskich czy też innego złośliwego oprogramowania.

W ciasteczkach zapisywane są informacje dotyczące połączenia określonego urządzenia końcowego z naszym serwisem internetowym. Nie oznacza to jednak, że w ten sposób uzyskujemy bezpośredni dostęp do danych osobowych.

Wykorzystujemy pliki cookies po to, aby z jednej strony zapewnić, że nasza witryna będzie bardziej przyjazna dla użytkownika. Wykorzystujemy tak zwane ciasteczka sesyjne (Session-Cookies) w celu rozpoznania, że wcześniej byliście Państwo na naszej stronie i że już jesteście zalogowani na koncie klienta lub aby zarządzać koszykiem zamówień. W niektórych sytuacjach podczas korzystania z naszego serwisu internetowego mogą być również zapisywane wprowadzone dane oraz ustawienia (np. język). Po opuszczeniu naszej witryny ciasteczka sesyjne zostają automatycznie usunięte.

Z drugiej strony wykorzystujemy pliki cookies do analizy statystycznej naszego serwisu internetowego oraz w celu optymalizacji naszej oferty pod kątem Państwa preferencji (zob. ustęp IV), a także wyświetlenia, specjalnie dostosowanych do Państwa preferencji, informacji (zob. ustęp VI). Pliki te pozwalają nam przy ponownym wejściu na naszą stronę automatyczne rozpoznać, że już odwiedzaliście Państwo naszą witrynę. Po określonym czasie pliki cookies zostają automatycznie usunięte.

Wykorzystywanie plików cookies nie oznacza, że wejdziemy w posiadanie nowych danych osobowych o Państwu. Pliki cookies są z reguły automatycznie akceptowane przez większość przeglądarek internetowych. Jednakże mają Państwo możliwość takiego skonfigurowania swojej przeglądarki internetowej, że na Państwa komputerze nie będą zapisywane żadne pliki cookies lub przed każdym utworzeniem pliku będzie się wyświetlała odpowiednia informacja.

Wyłączenie ciasteczek może jednak spowodować, że nie wszystkie funkcjonalności naszego serwisu internetowego będą dla Państwa dostępne.

 

IV. Analiza stron internetowych

Aby odpowiednio dostosować wyświetlane treści oraz optymalizować na bieżąco nasze strony, korzystamy z analizy stron internetowych. W tym celu tworzone są profile użytkowników pod pseudonimami oraz wykorzystywane są pliki cookies (zob. ustęp III).

1. Google Analytics

Korzystamy z usług Google Analytics. Jest to usługa analizy stron internetowych świadczona przez Google Inc. Wykorzystywane do tego celu pliki cookies, które zawierają informacje na temat korzystania z naszego serwisu internetowego (włącznie z Państwa adresem IP), są przesyłane na serwer Google w USA i tam zapisywane. Adresy IP podlegają anonimizacji, co oznacza, że nie ma możliwości przypisania ich do Państwa osoby (maskowanie adresu IP). Informacje te są wykorzystywane do oceny użyteczności naszego serwisu internetowego, generowania na nasze potrzeby raportów dotyczących aktywności stron internetowych oraz świadczenia innych usług związanych z korzystaniem z serwisu i internetu. W żadnym wypadku Państwa dane nie są łączone z innymi danymi rejestrowanymi przez Google.

Przekazywanie informacji osobom trzecim przez Google ma miejsce w przypadku, gdy jest to wymagane przez przepisy lub osoby trzecie zajmują się przetwarzaniem tych danych na zlecenie.

Poprzez odpowiednie skonfigurowanie przeglądarki internetowej można zablokować instalację plików cookies. Jednakże zwracamy uwagę, że w takim przypadku nie wszystkie funkcjonalności naszego serwisu mogą być dla Państwa dostępne.

Aby uniemożliwić rejestrowanie danych osobowych związanych z odwiedzinami naszego serwisu internetowego przez pliki cookies (włącznie z adresem IP), a tym samym przetwarzanie tych danych przez Google, można również pobrać i zainstalować dodatek do przeglądarki internetowej.

Alternatywnie do instalacji ww. dodatku, w szczególności w przypadku przeglądarek na urządzeniach mobilnych, można zablokować rejestrowanie danych przez Google Analytics poprzez kliknięcie na ten link. Wówczas zostanie zaakceptowane ciasteczko Opt-Out, które będzie blokować rejestrowanie danych podczas kolejnych odwiedzin serwisu internetowego. Zapisane na urządzeniu ciasteczko Opt-Out będzie działać tylko w tej przeglądarce internetowej i tylko dla naszej witryny. Aby usunąć pliki cookies w przeglądarce, należy ponownie zaakceptować ciasteczko Opt-Out.

Bliższe informacje na temat ochrony danych w związku z usługą Google Analytics znajdziecie rel="noopener noreferrer" Państwo w Pomocy Google Analytics.

2. WiredMinds

W niniejszym serwisie internetowym, do celów związanych z marketingiem i optymalizacją, wykorzystywane rel="noopener noreferrer" są produkty i usługi rel="noopener noreferrer" WiredMinds (www.wiredminds.de). Związane jest to z rejestrowaniem, przetwarzaniem i zapisywaniem danych, które mogą być zapisane w utworzonym pod pseudonimem profilu użytkownika. Tam gdzie jest to możliwe i sensowne, profile użytkownika są w pełni anonimowe. W tym celu mogą być wykorzystywane pliki cookies. Cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane w przeglądarce internetowej użytkownika i służące do ponownej identyfikacji użytkownika. Zebrane dane, w tym ew. również dane osobowe, są przekazywane do WiredMinds lub są bezpośrednio zbierane przez WiredMinds. WiredMinds może wykorzystywać informacje związane z odwiedzinami stron internetowych w celu utworzenia anonimowych profili użytkowników. Zdobyte w ten sposób dane nie są wykorzystywane do identyfikacji osoby odwiedzającej witrynę internetową bez udzielenia przez nią osobnej zgody i nie są wiązane z danymi osobowymi dotyczącymi osoby działającej pod pseudonimem. Zarejestrowane adresy IP są niezwłocznie anonimizowane poprzez usunięcie ostatniego bloku. W każdej chwili można wycofać zgodę na rejestrowanie, przetwarzanie i zapisywanie rel="noopener noreferrer" danych w przyszłości. rel="noopener noreferrer"

Brak zgody na śledzenie odwiedzin witryny

 

V. Wyszukiwanie w serwisie (On-Site-Search)

W naszym serwisie internetowym dostępna jest funkcja wyszukiwania, która umożliwia przeszukanie serwisu pod kątem wybranych treści. Zapytania z wyszukiwarki mogą być wykorzystane do analiz statystycznych w celu zoptymalizowania naszej oferty serwisu. W tym celu mogą być tworzone pod pseudonimami profile wyszukiwania. Nie oznacza to jednak, że uzyskujemy dostęp do danych osobowych. Jeśli nie wyrażacie na to Państwo zgody, prosimy o niekorzystanie z funkcji wyszukiwania.

 

VI. Targetowanie (Targeting)

W naszym serwisie internetowym wykorzystywane są pliki cookies do rejestrowania i analizowania informacji w celu optymalizacji wyświetlanych reklam. W tym celu wykorzystywane są technologie targetowania firmy Google Inc. (np. Doubleclick, Google Remarketing). Technologie te pozwalają kierować reklamy do wybranej, sprecyzowanej grupy użytkowników. Wykorzystywane pliki cookies rejestrują przykładowo informacje, jakimi produktami z naszej oferty interesowali się użytkownicy. Na podstawie takich informacji możemy dotrzeć do Państwa na innych stronach internetowych z ofertą odpowiadającą Państwa zainteresowaniom, które zostały określone w wyniku analizy dotychczasowego zachowania użytkownika. Rejestrowanie i ocena zachowania użytkownika odbywa się wyłącznie pod pseudonimami, co nie pozwala nam na zidentyfikowanie danej osoby. W szczególności informacje te nie są łączone z Państwa danymi osobowymi.

Pliki cookies są automatycznie usuwane po 30 dniach. Jeśli nie życzą sobie Państwo wyświetlania reklam opartych na zainteresowaniach, można zablokować tę funkcję poprzez odpowiednie skonfigurowanie ustawień plików cookies w przeglądarce internetowej.

Ustawienia wyświetleń reklam opartych rel="noopener noreferrer" na zainteresowaniach można rel="noopener noreferrer" dostosować w Menedżerze ustawień Google

Więcej rel="noopener noreferrer" informacji rel="noopener noreferrer" oraz zasady dotyczące ochrony danych odnośnie reklam i Google znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i warunkach korzystania z usług Google.

 

VII. Wtyczki społecznościowe (Social Plugins)

1. Facebook

W naszym serwisie internetowym wykorzystywane są tak zwane wtyczki serwisu społecznościowego Facebook udostępnianego przez Facebook Inc. Wtyczki Facebook posiadają logo serwisu Facebook. Przegląd serwisu Facebook.

Po wywołaniu jednej ze stron naszego serwisu, która zawiera taką wtyczkę, przeglądarka nawiązuje bezpośrednie połączenie z serwerami Facebooka. Treść wtyczki jest przesyłana przez Facebook bezpośrednio do przeglądarki oraz łączona z odwiedzaną stroną.

Dzięki takiemu powiązaniu serwis Facebook uzyskuje informację, że Państwa przeglądarka wywołała daną stronę naszego serwisu internetowego, nawet wtedy, gdy nie posiadacie Państwo profilu na Facebooku lub nie jesteście w danej chwili na nim zalogowani. Informacje te (włącznie z Państwa adresem IP) są przesyłane przez Państwa przeglądarkę bezpośrednio na serwer Facebooka w USA i tam zapisywane.

Jeśli jesteście Państwo zalogowani na Facebooku, wówczas serwis Facebook może powiązać odwiedziny naszej witryny bezpośrednio z Państwa profilem na Facebooku. W przypadku interakcji z wtyczkami, na przykład poprzez kliknięcie przycisku „Lubię to!“, taka informacja jest również przesyłana bezpośrednio na serwer Facebooka i tam zapisywana. Ponadto informacje te są publikowane na Państwa profilu na Facebooku i są widoczne dla Państwa grona znajomych na Facebooku.

Cel i zakres rejestrowania danych oraz dalsze przetwarzanie i wykorzystanie danych przez serwis Facebook, jak również wynikające z tego faktu prawa oraz możliwości ustawień w celu rel="noopener noreferrer" ochrony Państwa rel="noopener noreferrer" prywatności zostały określone w zasadach dotyczących danych w serwisie Facebook, które są dostępne pod: http://www.facebook.com/policy.php.

Jeśli nie życzą sobie Państwo, aby serwis Facebook powiązał uzyskane informacje o Państwa wejściu na naszą witrynę bezpośrednio z Państwa profilem na Facebooku, należy przed odwiedzeniem naszej witryny wylogować się z serwisu Facebook. Istnieje również możliwość rel="noopener noreferrer" całkowitego zablokowania rel="noopener noreferrer" ładowania wtyczki Facebook przy pomocy dodatków do przeglądarki internetowej, np. „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

2. Google+

W naszym serwisie internetowym wykorzystywane są tak zwane wtyczki serwisu społecznościowego Google Plus udostępnianego przez Google Inc. Wtyczki te można rozpoznać np. po przyciskach ze znakiem „g+“ na czerwonym tle.

Po wywołaniu jednej ze stron naszego serwisu, która zawiera taką wtyczkę, przeglądarka nawiązuje bezpośrednie połączenie z serwerami Google. Treść wtyczki jest przesyłana przez Google bezpośrednio do przeglądarki oraz łączona z odwiedzaną stroną. Dzięki takiemu powiązaniu serwis Google uzyskuje informację, że Państwa przeglądarka wywołała daną stronę naszego serwisu internetowego, nawet wtedy, gdy nie posiadacie Państwo profilu na Google Plus lub nie jesteście w danej chwili na nim zalogowani. Informacje te (włącznie z Państwa adresem IP) są przesyłane przez Państwa przeglądarkę bezpośrednio na serwer Google w USA i tam zapisywane. Jeśli jesteście Państwo zalogowani na Google Plus, wówczas Google może powiązać odwiedziny naszej witryny bezpośrednio z Państwa profilem na Google Plus.

W przypadku interakcji z wtyczkami, na przykład poprzez kliknięcie przycisku „+1“, taka informacja jest również przesyłana bezpośrednio na serwer Google i tam zapisywana. Ponadto informacje te są publikowane na Google Plus i są widoczne dla osób w Państwa kontaktach.

Cel i zakres rejestrowania danych oraz dalsze przetwarzanie i wykorzystanie danych przez Google, rel="noopener noreferrer" jak również wynikające rel="noopener noreferrer" z tego faktu prawa oraz możliwości ustawień w celu ochrony Państwa prywatności zostały określone w polityce prywatności Google, która jest dostępna pod: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html

Jeśli nie życzą sobie Państwo, aby Google powiązał uzyskane informacje o Państwa wejściu na naszą witrynę bezpośrednio z Państwa profilem na Google Plus, należy przed odwiedzeniem naszej witryny wylogować się z serwisu Google Plus. Istnieje również możliwość całkowitego zablokowania ładowania wtyczki Google przy pomocy dodatków do przeglądarki internetowej, np. dodatkiem blokującym skrypty „NoScript“ (http://noscript.net/).

3. Twitter

Ponadto w naszym serwisie internetowym zintegrowane są wtyczki serwisu społecznościowego Twitter Inc., który udostępnia usługę mikroblogowania. Wtyczki Twitter (przycisk „Tweetowania“) można rozpoznać po logo Twittera (niebieski ptak).

Po wywołaniu jednej ze stron naszego serwisu, która zawiera taką wtyczkę, przeglądarka nawiązuje bezpośrednie połączenie z serwerem Twittera. W ten sposób Twitter zostaje poinformowany, że z Państwa adresu IP została wywołana nasza witryna. Po kliknięciu na przycisk Twitter, jeżeli jesteście Państwo zalogowani na swoim koncie w serwisie Twitter, treści naszych stron mogą zostać podlinkowane na Państwa profilu na Twitterze. W ten sposób Twitter może przyporządkować odwiedziny naszego serwisu do Państwa konta użytkownika. Jednocześnie zwracamy uwagę, że nasza firma rel="noopener noreferrer" jako dostawca stron internetowych rel="noopener noreferrer" nie ma żadnej wiedzy na temat treści przekazywanych danych, jak również o sposobie ich wykorzystania przez Twitter. Bliższe informacje na ten temat możecie Państwo znaleźć pod http://twitter.com/privacy.

Jeśli nie życzą sobie Państwo, aby serwis Twitter powiązał uzyskane informacje o Państwa wejściu na naszą witrynę, należy wylogować się z konta użytkownika w serwisie Twitter.

4. Xing

Wykorzystujemy również wtyczki serwisu społecznościowego Xing. Można je rozpoznać po logo Xing.

Po wywołaniu jednej ze stron naszego serwisu, która zawiera taką wtyczkę, przeglądarka nawiązuje połączenie rel="noopener noreferrer" z serwerami Xing rel="noopener noreferrer" AG w celu umożliwienia funkcjonalności wtyczki. Przy tej okazji żadne dane osobowe nie są zapisywane, ani też nie jest dokonywana ocena zachowania użytkownika. Bliższe informacje na ten temat możecie Państwo znaleźć pod https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

5. Linkedin

W naszym serwisie internetowym wykorzystywane są również wtyczki serwisu społecznościowego Linkedin. Można je rozpoznać po przycisku z symbolem „in″.

Po wywołaniu jednej ze stron naszego serwisu, która zawiera taki przycisk, przeglądarka nawiązuje bezpośrednie połączenie z serwerami LinkedIn. Treść przycisku “LinkedIn″ jest przesyłana przez LinkedIn bezpośrednio do przeglądarki oraz jest łączona z odwiedzaną stroną. Z tego powodu nie mamy żadnego wpływu na zakres danych, jaki LinkedIn rejestruje za pomocą przycisku. Według informacji uzyskanych od LinkedIn bez kliknięcia na przycisk nie są rejestrowane żadne dane osobowe. Takie dane, obejmujące między innymi adres IP, są rejestrowane i przetwarzane tylko dla zalogowanych członków serwisu.

Cel i zakres rel="noopener noreferrer" rejestrowania danych rel="noopener noreferrer" oraz dalsze przetwarzanie i wykorzystanie danych przez serwis LinkedIn, jak również wynikające z tego faktu prawa oraz możliwości ustawień w celu ochrony Państwa prywatności zostały określone w polityce prywatności Linkedin dostępnej pod https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Jeżeli jesteście Państwo członkiem LinkedIn i jednocześnie nie chcą Państwo, aby LinkedIn gromadził informacje o Państwa wejściu na naszą witrynę i je powiązał z Państwa danymi w serwisie LinkedIn, należy przed odwiedzeniem naszej witryny wylogować się z serwisu LinkedIn.

VIII. Wgląd do danych oraz ich poprawianie, blokowanie i usuwanie

Przysługuje Państwu prawo wglądu do informacji na temat zapisanych u nas Państwa danych osobowych, jak również prawo do poprawienia, zablokowania lub usunięcia nieprawidłowych danych.

Aby uzyskać informację na temat Państwa danych osobowych, poprawić nieprawidłowe dane lub je zablokować wzgl. usunąć, a także w razie dalszych pytań na temat wykorzystania Państwa danych osobowych, prosimy o przesłanie odpowiedniej informacji drogą mailową na adres info-AT@kvt-fastening.com.

Ponadto po zalogowaniu w naszym serwisie internetowym przy pomocy swoich danych logowania mają Państwo możliwość podglądnięcia oraz zmiany Państwa danych zapisanych na koncie klienta. W każdym momencie mogą Państwo usunąć swoje dane, a także całe konto klienta. Jest to możliwe po wybraniu odpowiedniej opcji na koncie klienta. Ponadto zwracamy uwagę, że w przypadku usunięcia swoich danych korzystanie z naszej oferty nie jest możliwe lub jest możliwe jedynie w niepełnym zakresie.

IX. Bezpieczeństwo danych

Podejmujemy odpowiednie techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa mające na celu ochronę zapisanych u nas Państwa danych osobowych przed manipulacją, częściową lub całkowitą utratą oraz przed nieuprawnionym dostępem do nich przez osoby trzecie. Środki te są stale doskonalone wraz z postępem technicznym.

Po zarejestrowaniu się w naszym serwisie jako klient dostęp do Państwa konta klienta jest możliwy jedynie po wprowadzeniu Państwa osobistego hasła. Prosimy Państwa o poufne traktowanie informacji na temat płatności oraz zamykanie okna przeglądarki internetowej po zakończeniu komunikacji z naszym serwisem, w szczególności w przypadku, gdy z Państwa komputera korzystają również inni użytkownicy.

X. Aktualna wersja oraz zmiany w niniejszej polityce prywatności

Aktualna wersja niniejszej polityki prywatności jest obowiązująca i pochodzi z listopada 2015 roku.

W wyniku działań mających na celu udoskonalenie naszego serwisu internetowego lub wynikających ze zmian w prawie lub przepisach konieczne może być dokonanie zmian w niniejszej polityce prywatności. Aktualna wersja polityki prywatności jest dostępna zawsze w naszym serwisie internetowym pod https://www.kvt-fastening.pl/pl/polityka-prywatnosci/, skąd można ją pobrać i wydrukować.

 

W celu realizacji usług, niniejsza strona korzysta z cookies. Kliknięcie na pole „Kontynuuj” oraz/lub korzystanie z tych usług oznacza zgodę na to. Informacje o cookies i możliwościach modyfikacji warunków ich przechowywania znajdziesz na stronie polityka prywatności.